Kunnen inwoners van Assen al bij u meedoen?

Word aanbieder van Meedoen in Assen en draag bij aan een socialer Assen. U kiest zelf welke producten, diensten, abonnementen of lidmaatschappen u aanbiedt. Zo genereert u extra omzet en nieuwe leden, terwijl de deelnemers mee kunnen doen. Een win-winsituatie dus!

Aanmelden

Als vereniging, stichting of winkel in Assen kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt van ons bevestiging van uw aanmelding en (na goedkeuring) uw eigen inloggegevens. Daarmee kunt u het gehele kalenderjaar inloggen en uw aanbod beheren.

Aanbod

U bepaalt zelf welke producten u aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld een abonnement of lidmaatschap zijn voor uw vereniging, of een product uit uw winkel. Bepaal zelf de prijs en geef desgewenst een aankoopnotitie of verloopdatum op.

Bestellingen

U ontvangt van iedere bestelling een notificatie per e-mail. Alle bestellingen kunt u inzien via uw aanbieders-account. De deelnemer van Meedoen in Assen komt zijn bestelling bij u ophalen. U boekt de bestelling af zodat wij u kunnen uitbetalen. U kunt gelijk de afhandeling verzorgen en het product, het lidmaatschap of het abonnement direct meegeven aan de deelnemer.

Facturatie

U ontvangt maandelijks een factuur, gespecificeerd per afgeboekte bestelling. Deze wordt op de eerste maandag van de opvolgende maand aan u uitbetaald.

Let op! Indien uw bedrijfsgegevens niet compleet zijn ingevuld in uw account, kunnen wij niet uitbetalen. Zorg er dus voor dat uw KvK-nummer, btw-nummer (indien van toepassing) en uw bankrekeningnummer correct zijn ingevuld.

Direct aanbieder worden

Wat leuk dat u meedoet! U kunt een aanvraag indienen via de onderstaande knop. Wij nemen uw aanvraag altijd binnen twee weken in behandeling.

 • Geen items gevonden
 • Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via e-mail (helpdesk@meedoeninassen.nl), via chat en telefonisch op 085 - 80 81 280.

  De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 – 12.00 en 13.00 – 17.00 uur.

 • Stap 1 – Direct aanmelden

  U kunt uw organisatie aanmelden via de aanmeldpagina. Hier leest u alles over deelname en klikt u op de knop ‘Direct aanmelden’.

  Stap 2 – Vul uw aanbiedersprofiel in

  Vul hier alle openbare gegevens van uw organisatie in. Deze gegevens zijn zichtbaar in de webwinkel voor de deelnemers.

  Stap 3 – Vul de aanbiedergegevens in

  Hier vult u alle gegevens in van uw bedrijf of organisatie. Is uw organisatie niet btw-plichtig? Klik dan op: ‘Ja, mijn organisatie is vrijgesteld van btw.’. U hoeft dan geen btw-nummer in te vullen. Klik vervolgens op de knop ‘Volgende’.

  Stap 4 – Vul uw contactgegevens in

  Vul het formulier in met de contactgegevens van de contactpersoon van uw organisatie. Indien u de bestellingen en/of facturen naar een afwijkend e-mailadres wilt sturen vinkt u eerst ‘Ja, ik wil graag een ander e-mailadres opgeven voor bestellingen en facturatie’ aan. Er verschijnen vervolgens twee velden voor het e-mailadres waar de bestellingen naartoe gestuurd worden en voor het e-mailadres waar de facturen naartoe gestuurd worden. Vervolgens klikt u op de knop ‘Volgende’.

  Stap 5 – Ga akkoord met de voorwaarden

  Lees goed de voorwaarden door en accepteer deze. Eventuele vragen kunt u stellen in het opmerkingenveld. Als u akkoord bent met de voorwaarden klikt u op de knop ‘Nu aanmelden’.

  Stap 6 – U krijgt de bevestigingspagina te zien

  Uw aanmelding is verstuurd en uw aanvraag wordt binnen twee weken beoordeeld.

 • Stap 1 – Log in op uw aanbiedersaccount

  Klik op ‘Inloggen’ in het hoofdmenu om in te loggen bij Meedoen in Assen. Heeft u nog geen aanbiedersaccount? Volg dan de volgende stappen om een account aan te maken.

  Stap 2 – Klik op ‘Productbeheer’

  Klik in ‘Mijn account’ op de button ‘Productbeheer’.

  Stap 3 – Klik op ‘Product toevoegen’

  Klik op ‘Product toevoegen’ om een nieuw product aan te maken. Als u een bestaand product wilt bewerken, klikt u op het potloodje voor het betreffende product.

  Stap 4 – Vul het formulier in

  Vul het formulier in om het product aan te maken. Alle velden met een * zijn verplicht. Schrijf een duidelijke productomschrijving en aankoopnotitie. Geef onderaan de pagina weer of het product direct gepubliceerd mag worden of dat u deze nog wilt bewerken voordat deze gepubliceerd wordt. Klik vervolgens op de knop ‘Opslaan’.

  Wilt u nog een product toevoegen? Volg dan stap 3 tot en met 4 opnieuw.